088 - 3985000
v.a.
10

Rollende maan spel huren op uw feest of evenement

Door de twee stokken steeds een stukje van elkaar af te trekken, gaat de bal over het bord rollen. De bedoeling is om de bal zover mogelijk te laten rollen, om vervolgens zo veel mogelijk punten te scoren. Wie scoort de meeste punten?

 

 

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€9,90
Dagprijs €11,00
2 dagen:€ 17.00
3 dagen:€ 19.00
4 dagen:€ 22.00
5 dagen:€ 25.00
6 dagen:€ 28.00
7 dagen:€ 30.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Rollende maan spel huren bij Vcompany

De rollende maan combineren met andere oud-Hollandse spelen? Huur dan bijvoorbeeld de puntenbak, de klompendans en/of de rattenval. Wilt u de rollende maan toch liever in een set? Wat dacht u van het oud-Hollandse spellen set?

Het rollende maan spel kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 1.4 x 1.6 x 0.15
Gewicht: 10KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal personen op afbouwen: 1
Opzet/afbouw tijd: 5 min.
  • Rollende maan
  • Spel
  • Oud Hollands
  • Spannend

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het rollende maan spel huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u ook Vcompany aan het juiste adres; wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties, en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ”slecht weer” garantie. Sommige spellen en attracties zijn ook bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren.

Naast attracties kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen.

Het rollende maan spel goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Wij bevelen aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de verschillende spellen en attracties staan vermeld bij de producteigenschappen. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.