088 - 3985000
v.a.
54

Oud-Hollandse spellen set 3 huren

Oud-Hollandse spellen set 3 pakket bestaat uit 5 oud-Hollandse spellen: kat en muis, hoedjewip, bibberspiraal, 3 op een rij en hoefijzerwerpen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€54,00
Dagprijs €60,00
2 dagen:€ 90.00
3 dagen:€ 120.00
4 dagen:€ 150.00
5 dagen:€ 180.00
6 dagen:€ 210.00
7 dagen:€ 240.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Oud-Hollandse spellen set 3

Maak uw feest compleet door naast de oud-Hollandse spellen een attractie te huren. Combineer de set bijvoorbeeld met Snappie de krokodil, de hindernisbaan trein, water rodelbaan, de hellingbaan en/ of het rodeo paard.

De oud-Hollandse set kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

 

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur huurt u het oud-Hollandse spellen set 3 voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continue bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ”slecht weer” garantie. Sommige spelen/ attracties zijn ook bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen.

Oud-Hollands spellen set 3 goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Per spel/ attractie verschilt het vervoer hiervan. Wij bevelen aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de verschillende spelen/ attracties staan vermeld bij de producteigenschappen. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.