088 - 3985000
v.a.
225

Een pagodetent 5*5 meter huren doet u bij Vcompany

Pagodetent huren doet u eenvoudig en snel bij Vcompany. De pagodetent kan volledig aangepast worden naar het aantal te verwachten bezoekers of gewenste oppervlakte. Kortom geeft u een buurtfeestje of een compleet evenement waarbij u tientallen of honderden bezoekers verwacht. Vcompany kan u helpen bij de vergunningsaanvraag, inrichting en het opzetten volledig verzorgen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs €225,00
2 dagen:€ 338.00
3 dagen:€ 450.00
4 dagen:€ 563.00
5 dagen:€ 675.00
6 dagen:€ 788.00
7 dagen:€ 900.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 65.00
* Afhalen is niet mogelijk

Een pagodetent 5*5 meter huren voor uw bedrijfsevenement of feest

Doordat Vcompany zowel attractie-, party en tentenverhuur aanbiedt, kunnen wij u als klant ontzorgen en uiteraard een scherpe prijs aanbieden. Zo hebben wij al velen geslaagde evenementen neer kunnen zetten. Van een groot dorpsfeest, buurtfeest, cultureel festival, paardenconcours tot een geslaagd horeca evenement.

De pagodetent geeft u evenement net wat meer uitstraling. Met een de kenmerkende witte puntdak zijn deze tenten zeer herkenbaar. De pagodetent doet vaak dienst als stand. Maar door meerdere pagodetenten aan elkaar te koppelen kunt u ook gemakkelijk een prachtige feestzaal maken.

Met een pagodetent tovert u een locatie eenvoudig om tot een feestzaal. Compleet gevuld met podium, de juiste artiesten, drive in, feestende bezoekers, geluidsinstallatie en verlichting. Een pagodetent geeft u evenement een luxe uitstraling. Zo wordt de pagodetent ook vaak ingezet voor een bruiloft, bedrijfsfeest of horeca evenement.

De pagodetent kan compleet geleverd worden met inrichting, vloer, podium, verlichting, stroom– en luxe sanitaire voorziening.

Het opzetten van een pagodetent wordt volledig door Vcompany gedaan, waardoor u wordt ontzorgd.

Kenmerken:

L x Bx H 5 x 5 x 3.5
  • 5*5 meter
  • 45 personen
  • Pagodetent
  • Feest & evenementen

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u een pagodetent voor de beste prijs en kwaliteit huren. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief BTW. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Vcompany Partyverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De pagodetent is bij regen te gebruiken en daardoor niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast Partyverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en attracties artikelen huren. Sportdag? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk het sportdag pakket of de kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).