088 - 3985000
v.a.
27

Peuterspeelhuis huren op uw feest of evenement

Wilt u voor de kleinste ook wat op uw evenement? Huur dan een peuterspeelhuis. De kinderen zullen het geweldig vinden!

Het speelhuis is goed te combineren met onze andere artikelen die we voor de allerkleinste bieden.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€27,00
Dagprijs €30,00
2 dagen:€ 45.00
3 dagen:€ 60.00
4 dagen:€ 75.00
5 dagen:€ 90.00
6 dagen:€ 105.00
7 dagen:€ 120.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 10.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Speelhuis huren bij Vcompany

Het speelhuis is met zijn kleine afmeting een leuke toevoeging aan uw feest of evenement. Met het peuterspeelhuis bezorgt u ook de allerkleinste veel plezier. Het speelhuis is gemaakt van stevige kunststof. Hierdoor is het mogelijk om het speelhuis zowel binnen als buiten te gebruiken.

Het speelhuis combineren met andere kinderattracties? Wat dacht u van de peuterglijbaan, peuter wip-wap, de speelaanhangwagen en/of het treintje?

Het speelhuis kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 1.22 x 1.28 x 1.3
Transport L x B x H 0.35 x 1.28 x 0.96
Vervoer met bestelbus: Ja
Opzet/afbouw tijd: 15 min.
Aantal personen op afbouwen: 1
  • Speelhuis
  • Peuter
  • Plezier
  • Kids 0-10

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een leuk speelhuis huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden hiermee een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Het peuter speelhuis is zowel binnen als buiten te gebruiken en daardoor niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Het peuterspeelhuis goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Het peuter speelhuis is te vervoeren in een grote personenauto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.