088 - 3985000
v.a.
14

Podium huren op uw feest of evenement

Een podium huurt u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur! Een podium kan altijd van pas komen voor uw feest of evenement. Bij Vcompany Partyverhuur bent u op het juiste adres als het om een podium gaat!

Wilt u het podium netjes afwerken met een podiumrok? Zie dan onze podiumrokken.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€13,50
Dagprijs €15,00
2 dagen:€ 23.00
3 dagen:€ 30.00
4 dagen:€ 38.00
5 dagen:€ 45.00
6 dagen:€ 53.00
7 dagen:€ 60.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 20.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Podium huren bij Vcompany

Podium huren? Dat doet u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur.

Podiumdelen kunt u gemakkelijk en snel huren bij Vcompany Partyverhuur! Naast alle andere attracties en partyartikelen zoals springkussens en vlondervloeren, verhuurt Vcompany ook podiums voor op uw feest of evenement.

Een podium combineren met een opvallende attractie of accessoires? Huur dan bijvoorbeeld springkussen disco, partytentdansblok verlicht, de aluhal, stormbaan 45 meter en/of de rodeostier.

De podiumdelen kunt u huren in 3 opties: afhalen, bezorgen en bezorgen incl. op- en afbouw. Het kan allemaal bij Vcompany Partyverhuur.

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u podiumdelen huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden hiermee een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Mocht u uw feest willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid uw bestelling kosteloos te verplaatsen naar een andere huurdatum.

Naast partyartikelen kunt u bij Vcompany ook tenten en attracties huren. Sportdag? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid-Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.