088 - 3985000
v.a.
5

Podiumrok huren op uw feest of evenement

Een podiumrok huurt u  natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur. Een podiumrok kan altijd van pas komen voor uw feest of evenement. Bij Vcompany Partyverhuur bent u op het juiste adres als het om podiumrokken gaat. Wilt u een groot podium met nette podium rokken? Zie onze podiumdelen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€4,50
Dagprijs €5,00
2 dagen:€ 8.00
3 dagen:€ 10.00
4 dagen:€ 13.00
5 dagen:€ 15.00
6 dagen:€ 18.00
7 dagen:€ 20.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 0.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Podiumrok huren bij Vcompany

Podiumrok huren? Dat doet u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur. U vind bij ons podiumrokken die een podiumdeel mooi afwerken. De afmeting van de podiumrokken zijn 60x500cm. De podiumrokken zijn eenvoudig te bevestigen.

Podiumrokken kunt u gemakkelijk en snel huren bij Vcompany Partyverhuur! Naast alle andere attracties en party-artikelen ,zoals springkussens en vlondervloeren, verhuurt Vcompany ook podiumrokken voor op uw feest of evenement.

Podiumdelen combineren met een opvallende attractie of tent? Huur dan bijvoorbeeld het springkussen disco, de partytentdansblok verlicht, de aluhal, stormbaan 45 meter en/of de rodeostier.

De podiumrokken kunt u huren in 3 opties: afhalen, bezorgen en bezorgen incl. op- en afbouw. Het kan allemaal bij Vcompany Partyverhuur.

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u podiumdelen huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief BTW omdat wij houden van duidelijkheid. Onze attracties en spelen zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product of attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De podiumrokken zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en niet van het weer afhankelijk. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid uw bestelling kosteloos te verplaatsen naar een andere huurdatum.

Naast Partyverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en attracties artikelen huren. Sportdag? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.