088 - 3985000
v.a.
54

Poffertjesplaat 70 stuks huren op uw feest of evenement

Poffertjesplaat 70 stuks huren? Dat doet u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur! Met deze poffertjes machine maakt u binnen enkele minuten borden vol poffertjes klaar. Leuk voor kinderen tijdens een feestje of voor een familiedag. De poffertjesplaat is gemakkelijk te bedienen. Op deze poffertjesplaat kunt u in één keer 70 poffertjes bakken. Let op, u huurt de poffertjesplaat exclusief gas.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€54,00
Dagprijs €60,00
2 dagen:€ 90.00
3 dagen:€ 35.00
4 dagen:€ 150.00
5 dagen:€ 45.00
6 dagen:€ 50.00
7 dagen:€ 210.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Poffertjesplaat huren bij Vcompany

Een kinderfeest of evenement organiseren? Huur dan de poffertjesplaat 70 stuks in combinatie met een springkussen of leuke limonadekabouter. Of bekijk ons verjaardagspakket.

De poffertjesplaat is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikers instructies. De poffertjesplaat huurt u inclusief materiaal, exclusief ingrediënten.

De poffertjesplaat kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Partyverhuur.

  • Poffertjes
  • 70 stuks
  • Poffertjesplaat
  • Huren

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u een poffertjesplaat huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief BTW omdat wij houden van duidelijkheid. Onze attracties en spelen zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product of attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De poffertjesplaat is zowel binnen als buiten te gebruiken en is niet van het weer afhankelijk. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid uw bestelling kosteloos te verplaatsen naar een andere huurdatum.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Sportdag? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk het sportdag pakket of de kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De poffertjesplaat is te vervoeren in een bestelbus. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.