Popcornkar huren

Popcornkar
>
  • Popcornkar
  • Popcornkar
<

90,00

1 dag 

Incl. BTW

waarom Vcompany

 Flexibele levering

 10 jaar ervaring in grote en kleine evenementen

 Uitgebreid assortiment

 Alle attracties gecertificeerd

 Goede service

 Vakkundig personeel

Omschrijving

 Popcornkar huren op uw feest of evenement

Popcornmachine huren? Met deze popcornmachine maakt u binnen enkele minuten bakken vol popcorn klaar. De kinderen zullen al gauw in de rij gaan staan om de popcorn in ontvangst te mogen nemen. Doordat de popcorn warm gehouden wordt, kunt u een grote voorraad maken om in korte tijd veel mensen van zakjes popcorn te voorzien. Kortom ideaal voor op een (kinder)feestje, familiedag of groot evenement. De popcorn wordt geleverd compleet met 100 porties en bijbehorende zakjes om de popcorn in te doen. Heeft u vragen of kunt u wel wat hulp gebruiken bij de keuze? Onze medewerkers helpen u graag bij al uw vragen. Met meer dan 10 jaar ervaring binnen de branche kunnen wij u voorzien van een advies op maat.

Een kinderfeestje in thema boerderij

Bent u opzoek naar extra inspiratie voor kinderfeestje? Ga dan knutselen in het thema Boerderij. Op Jufjanneke.nl staat erg leuke inspiratie om te knutselen in het boerderij thema. Juf Janneke werkt verschillende onderdelen uit binnen het thema. Hierdoor leren kinderen onderzoeken, rekenen, lezen, schrijven en samenwerken met vriendjes. Vcompany adviseert de thema’s van Juf Janneke aan en uit ervaring is gebleken dat ze uitstekend aansluiten bij de huur van een springkussen van Vcompany en ons funfood assortiment.

Popcornkar combineren met suikerspin machine

Denkt u dat een popcornkar niet genoeg is, kies er dan voor om hem te combineren met onze suikerspinmachine. Dit geeft u een goede aanvulling en biedt variatie aan de kinderen.

Popcornkar huren bij Vcompany

Als u onze popcornmachine huurt bij Vcompany Partyverhuur krijgt u gratis 100 porties popcorn erbij ter waarde van €25,-. Heeft u er nog niet genoeg? Geen probleem dan kunt u extra porties popcorn bij bestellen. Let op, u dient de popcornmachine op een tafel, kar of marktkraam te plaatsen.

De popcornmachine is voorzien van ingrediënten en gebruiksvriendelijke gebruikers instructies.

Let op! De popcornmachine dient schoon en compleet terug gebracht te worden of schoon klaar te staan indien wij hem komen ophalen. Is de popcornmachine vies of incompleet zijn er (schoonmaak)kosten aan verbonden!

 

Producteigenschappen

Stroom nodig
Ja

Producten in pakket

1x
- Flesje olie
1x
- Oranje suiker
2x
- Fles maïs
1x
- Popcorn zakjes
1x
- Popcorn Schepje
1x
- Popcorn Machine