088 - 3985000
v.a.
18

Reuze tangram spel huren op uw feest of evenement

Iedereen kent het spel tangram wel, huur nu het spel reuze tangram levensgroot. Zoekt u nog een leuke zeskamp onderdeel voor uw feest of evenement? Dan bent u bij Vcompany Attractieverhuur aan het goede adres. Wij verhuren ook onderdelen voor uw zeskamp. Met dit spel haalt u een enorme uitdaging in huis. Het spel is als onderdeel voor uw zeskamp te huur of natuurlijk voor andere evenementen en feesten.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€18,00
Dagprijs €20,00
2 dagen:€ 30.00
3 dagen:€ 35.00
4 dagen:€ 40.00
5 dagen:€ 45.00
6 dagen:€ 50.00
7 dagen:€ 55.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Reuze tangram spel huren bij Vcompany

Ons reuze tangram spel combineren met een ander groots opvallende attractie. Huur dan het springkussen multiplay tijger, stormbaan survival, vertical bikes, spijkerbroekhangen, stormbaan 45 meter of de rodeostier.

Het reuze tangram spel kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgt het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. Vraag nu een offerte op maat aan.

Kenmerken:

L x Bx H 0.9 x 0.9 x 0.01
Transport L x B x H 0.9 x 0.9 x 0.2
Gewicht: 13KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Opzet/afbouw tijd: 5 min.
Aantal personen op afbouwen: 1
  • Reuze tangram
  • Spel
  • Zeskamp
  • Spanning

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het spel reuze tangram huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief BTW. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Het spel reuze tangram is zowel binnen als buiten te gebruiken en niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan een sport en spel attributen, klik hier om onze sportdag pakket of kinderspelen te huren. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht).

Het reuze tangram spel is te vervoeren in een bestelbus of op een aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van het reuze tangram spel staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel ook een aanhanger huren voor 25 euro per dag.

Het reuze tangram spel goedkoop huren, vraag nu uw vrijblijvende offerte aan.