088 - 3985000
v.a.
0

Snackwagen huren op uw feest of evenement

Voor alle feesten, recepties, openingen, open dagen, braderieën, groot en klein, voor particulier en bedrijf. De frietwagen aan huis is de ideale oplossing om uw gasten te verrassen en te verblijden. Gedurende anderhalf tot twee uur delen wij onbeperkt friet en snacks uit aan uw gasten. Wijzigingen in het assortiment zijn in overleg mogelijk. Transportkosten tot 10 kilometer gratis, boven de 10 kilometer rekenen wij 0.50 cent per gereden kilometer. Het minimum aantal personen is 50. Onbeperkt 5 verschillende snacks en onbeperkt frites voor € 7,50 per persoon. Voor kinderen tot 10 jaar rekenen wij € 5,00 per persoon.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€0,00
Dagprijs €0,00
2 dagen:€ 0.00
3 dagen:€ 100.00
4 dagen:€ 0.00
5 dagen:€ 150.00
6 dagen:€ 175.00
7 dagen:€ 0.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 0.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Snackwagen bestellen bij Vcompany

Als u onze snackwagen huurt bij Vcompany Attractieverhuur heeft u een ideale oplossing om uw gasten te verrassen. Alle gasten kunnen kiezen uit 5 verschillende snacks die zij onbeperkt kunnen bemachtigen, zo ook alle frites. Een topper voor uw feest of evenement!

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u ook een snackkar huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De meeste producten/ attracties zijn bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid uw bestelling een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.