088 - 3985000
v.a.
2574

Een spantent 20*50 meter huren doe je bij Vcompany

Tenten huren doe je eenvoudig en snel bij Vcompany. De tenten kunnen volledig aangepast worden naar het aantal te verwachten bezoekers of gewenste oppervlakte. Kortom geeft u een buurtfeestje of een compleet evenement waarbij u honderd of misschien wel duizenden bezoekers verwacht. Vcompany kan u helpen bij de vergunningsaanvraag, inrichting en het opzetten volledig verzorgen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€2.574,00
Dagprijs €2.860,00
2 dagen:€ 2860.00
3 dagen:€ 1425.00
4 dagen:€ 2860.00
5 dagen:€ 1425.00
6 dagen:€ 1425.00
7 dagen:€ 2860.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 250
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Een Spantent huren voor uw bedrijfsevenement of verjaardagsfeest

Doordat Vcompany zowel attractie-, party en tentenverhuur aanbiedt, kunnen wij u als klant ontzorgen en uiteraard een scherpe prijs aanbieden. Zo hebben wij al velen geslaagde evenementen neer kunnen zetten. Van een groot dorpsfeest, buurtfeest, cultureel festival, paardenconcours tot een geslaagd horeca evenement.

Met een spantent tovert u een locatie eenvoudig om tot een grote feestzaal. Compleet gevuld met podium, de juiste artiesten, drive in, feestende bezoekers, geluidsinstallatie en verlichting. Maar een spantent wordt ook ingezet voor grote kampen, waarbij deze dienst doet als verblijf- of eetzaal.

De spantent kan compleet geleverd worden met inrichting, vloer, podium, verlichting, stroom- en sanitaire voorziening.

Het opzetten van een spantent kan volledig door Vcompany gedaan worden. Heeft u genoeg mensen die een handje kunnen helpen, dan kunnen wij uiteraard een scherpe prijs voor u neerzetten. Want velen handen maken licht werk. Wij zijn flexibel met de op- en afbouw tijden en proberen in goed overleg rekening te houden met gewenste tijden.

Kenmerken:

L x B 20 x 50
  • 20*50 meter
  • 1800 personen
  • Spantent
  • Feest & evenementen

Hoe werken wij?

Heeft u goed in beeld wat u wenst dan kunt u de gewenste afmeting aanklikken en eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u uitdaging of vragen met de invulling van uw evenement neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, via het contactformulier. Maar u kunt u vraag ook vermelden bij de vrijblijvende offerte aanvraag, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Wilt u een feest organiseren en heeft u de juiste locatie en artiesten, maar geen idee hoe het allemaal werkt met de inrichting van de locatie. Geen probleem, wij hebben hier ruimschoots ervaring mee en kunnen u hiermee volledig ontzorgen. Zo kunnen wij voor u een stroom- en bouwplan aanleveren. Ook kunnen wij meedenken bij de invulling van een programma en/of publiekstrekker.