088 - 3985000
v.a.
23

Bingomolen huren op uw feest of evenement

Bingospelen met je vrienden of familie is het leukste wat er is! Wie zal de geluksvogel worden die het vaakst bingo heeft? De bingomolen word voorzien van bingoballetjes en een balletjesbord. Zo kunt u gemakkelijk kijken welke nummers wel en niet geweest zijn.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€22,50
Dagprijs €25,00
2 dagen:€ 37.50
3 dagen:€ 600.00
4 dagen:€ 62.50
5 dagen:€ 900.00
6 dagen:€ 1050.00
7 dagen:€ 87.50
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Bingomolen huren bij Vcompany

Maak uw feest compleet door naast de bingomolen andere spelen te huren. Wat dacht u van stelt lopenrad van avontuur en/of het cirkelbalspel? Het bingomolen toch liever combineren met een set? Kijk dan bij het Oudhollandse spellen set.

De bingomolen kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

De bingomolen wordt geleverd incl. bingoballetjes en een balltjesbord.

  • Gezellig
  • Prijzen
  • Bingo
  • Gemakkelijk te vervoeren

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een bingomolen huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast Attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid-Holland).

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van onze attracties zijn per attractie verschillend en staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.