088 - 3985000
v.a.
18

Lachspiegel huren voor uw feest of evenement

U kent ze nog wel. De nostalgische lachspiegels van de kermis of het pretpark. Een lachspiegel kan goed ingezet worden als decor en brengt altijd een lach op ieders gezicht.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€18,00
Dagprijs €20,00
2 dagen:€ 30.00
3 dagen:€ 35.00
4 dagen:€ 40.00
5 dagen:€ 45.00
6 dagen:€ 50.00
7 dagen:€ 55.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Lachspiegel huren bij Vcompany

Maak uw feest compleet door naast de lachspiegel andere spellen te huren. Wat dacht u van steltlopenrad van avontuur en/of het cirkelbalspel? De lachspiegel toch liever combineren met een set? Kijk dan bij het Oudhollandse spellenset.

De lachspiegel kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

LET OP: Op de afbeelding ziet u drie verschillende spiegels. De prijs die gehanteerd wordt geldt slechts voor één spiegel.

Kenmerken:

L x Bx H 0.4 x 0.75 x 1.85
Vervoer met bestelbus: Ja
  • Veel lol
  • Plezier
  • Spiegel
  • Gemakkelijk te vervoeren

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een lachspiegel huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast Attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid-Holland) en Raamsdonksveer.

De afmetingen voor het vervoer van onze attracties zijn per attractie verschillend en staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.