088 - 3985000
v.a.
135

Rad van Avontuur huren op uw zeskamp of teambuilding activiteit

Ooit al eens aan het rad van avontuur willen draaien? U kunt er verschillende spelletjes voor verzinnen. Bijvoorbeeld draaien voor een prijs, hoger of lager, of een opdracht bij ieder nummer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€135,00
Dagprijs €150,00
2 dagen:€ 225.00
3 dagen:€ 300.00
4 dagen:€ 350.00
5 dagen:€ 350.00
6 dagen:€ 400.00
7 dagen:€ 400.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 15.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Rad van Avontuur huren bij Vcompany

Maak uw feest compleet door naast het rad van avontuur andere spelen te huren. Wat dacht u van 4 op een rij, kipvangen of de sjoelbak? Het rad van avontuur toch liever combineren met een set? Kijk dan bij de oud-Hollandse spellen set.

Rad van avontuur kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. Het rad van avontuur is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruiksinstructies.

  • Jong & oud
  • Gemakkelijk te vervoeren
  • Spanning
  • Avontuur

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het rad van avontuur huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Het rad van avontuur is te vervoeren in iedere bestelauto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.