088 - 3985000
v.a.
4

Steltlopen huren op uw feest of evenement

De bedoeling is zo lang en ver mogelijke afstand af te leggen zonder van de stelten af te gaan. Wie zal de grootste afstand overbruggen?

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€3,60
Dagprijs €4,00
2 dagen:€ 6.00
3 dagen:€ 7.00
4 dagen:€ 8.00
5 dagen:€ 9.00
6 dagen:€ 10.00
7 dagen:€ 11.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Steltlopen huren bij Vcompany

Maak uw feest compleet door naast het stelt lopen andere spelen te huren. Wat dacht u van de toren van pisarad van avontuur en/of het cirkelbalspel? Het stelt lopen toch liever combineren met een set? Kijk dan bij het Oudhollandse spellen set.

Het stelt lopen spel kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

  • Steltlopen
  • Parcours
  • Concentratie
  • Oud Hollandse spel

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het steltlopen huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast Attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid-Holland).

Het steltlopen is te vervoeren in een grote personenauto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van het steltlopen staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.