088 - 3985000
v.a.
17

Dartspel op statief huren op uw feest of evenement

Wie heeft het in zich om de nieuwe Raymond van Barneveld te worden?

 

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€16,20
Dagprijs €18,00
2 dagen:€ 27.00
3 dagen:€ 36.00
4 dagen:€ 45.00
5 dagen:€ 54.00
6 dagen:€ 63.00
7 dagen:€ 72.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Dartspel op statief huren bij Vcompany

Maak uw feest compleet door naast het dartspel andere spelen te huren. Wat dacht u van stelt lopenrad van avontuur en/of het cirkelbalspel? Het dartspel toch liever combineren met een set? Kijk dan bij het Oudhollandse spellen set.

De attractie dartspel op statief kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Het dartspel op statief wordt geleverd incl. pijltjes.

  • Dartspel op statief
  • Incl. pijltjes
  • Plezier
  • Jong & Oud

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het dartspel op statief huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid-Holland).

Het dartspel op statief is te vervoeren in een personenauto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voor u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.