088 - 3985000
v.a.
45

Kipvangen huren op uw kinderfeest of evenement

Kippen zijn niet alleen te vinden op de boerderij, maar rennen nu ook rond op uw feestje. Het spel kipvangen is niet alleen enorm vermakelijk, maar is daarnaast ook ideaal om het reactievermogen van de feestgangers te testen. Tijdens het kipvangen proberen de spelers zoveel mogelijk kippen te vangen. Degene die aan het einde van het spel de meeste kippen in zijn handen heeft, mag zich de winnaar van de dag noemen.

 

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€45,00
Dagprijs €50,00
2 dagen:€ 75.00
3 dagen:€ 100.00
4 dagen:€ 125.00
5 dagen:€ 150.00
6 dagen:€ 175.00
7 dagen:€ 200.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 20.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Kipvangen huren bij Vcompany

Maak uw feest compleet door naast het kipvangen een ander spel te huren! Wat dacht u van 4 op een rij, de sjoelbak en/of de bibberspiraal?

Het kipvangen kan voor het transport ingeklapt worden, waardoor het eenvoudig te vervoeren is. De attractie kipvangen kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Bij het spel kipvangen krijgt u 7 bijna echte kippen geleverd.

Kenmerken:

L x Bx H 0.6 x 1.1 x 2.2
Transport L x B x H 0.6 x 0.7 x 1.25
Gewicht: 40KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Opzet/afbouw tijd: 20 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Kipvangen
  • Boerderij
  • Uitdaging
  • Jong & Oud

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur huurt u kipvangen tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook diverse tenten en partyartikelen huren. Ideaal voor bijvoorbeeld het organiseren van een familiefeest of een ander uitje. Naast nog meer oud-Hollandse spellen kunnen ook diverse sport- en spelattributen van pas komen. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Het spel kipvangen is te vervoeren in een personenauto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van het spel kipvangen staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.