088 - 3985000
v.a.
32

Spelbord balgooien piraat huren op uw feest of evenement

Probeer zo veel mogelijk ballen door de gaten van het spelbord te gooien. Het spelbord heeft een leuk piratenthema op de achtergrond. Wie de meeste punten door het gooien van de ballen heeft verzameld, mag zich winnaar van de dag noemen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€31,50
Dagprijs €35,00
2 dagen:€ 53.00
3 dagen:€ 70.00
4 dagen:€ 88.00
5 dagen:€ 105.00
6 dagen:€ 123.00
7 dagen:€ 140.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 15.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Spelbord balgooien piraat huren bij Vcompany

Het balgooien combineren met andere piraten spelen? Wat dacht u van kleefbalgooien, balschieten en/of ringwerpen? Toch liever alle borden in een pakket? Bekijk dan het spelbordenpakket.

De attractie spelbord balgooien piraat kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 1 x 1.35 x 1.8
Transport L x B x H 0.05 x 1.5 x 1.8
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Opzet/afbouw tijd: 5 min.
Aantal personen op afbouwen: 1
  • Spelborden
  • Piraat Thema
  • Uitdaging
  • Jong & Oud

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur huurt u het spelbord balgooien piraat tegen de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Het spelbord balgooien piraat is zowel binnen als buiten te gebruiken en is niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspelen.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Het spelbord balgooien piraat is te vervoeren in een personenauto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om de producteigenschappen te bekijken voor u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.