088 - 3985000
v.a.
32

Spelbord Ringwerpen Jungle huren op uw feest of evenement

Ringwerpen Jungle is ringwerpen op een andere manier! Probeer zoveel mogelijk ringen om de ijzeren paaltjes op de hoofden van de dieren te gooien. Huur dit leuke spelbord met jungle thema. Degene die de meeste ringen om de ijzeren paaltjes van het bord heeft gegooid, mag zich winnaar van de dag noemen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€31,50
Dagprijs €35,00
2 dagen:€ 53.00
3 dagen:€ 70.00
4 dagen:€ 88.00
5 dagen:€ 105.00
6 dagen:€ 123.00
7 dagen:€ 140.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 15.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Spelbord Ringwerpen Jungle huren bij Vcompany

Het ring werpen combineren met andere jungle spelen? Wat dacht u van kleefbalgooien, balschieten en/of het Springkussen Jungle Middel? Toch liever alle borden in een pakket? Bekijk dan het spelbordenpakket.

De attractie spelbord ringwerpen jungle kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 1 x 1.35 x 1.8
Transport L x B x H 0.05 x 1.5 x 1.8
Gewicht: 25KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Opzet/afbouw tijd: 5 min.
Aantal personen op afbouwen: 1
  • Spelborden
  • Jungle Thema
  • Uitdaging
  • Jong & Oud

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het spelbord ringwerpen jungle huren tegen e beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast Attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid-Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van onze attracties zijn per attractie verschillend en staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.