088 - 3985000
v.a.
32

Spelbord Kleefbalgooien Piraat huren op uw feest of evenement

Probeer zo veel mogelijk ballen op de doelen van het spelbord te gooien. Het spelbord heeft een leuke piraten thema op de achtergrond. Degene die de meeste punten heeft verzameld door het gooien van de kleefballen op het bord mag zich winnaar van de dag noemen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€31,50
Dagprijs €35,00
2 dagen:€ 53.00
3 dagen:€ 70.00
4 dagen:€ 88.00
5 dagen:€ 105.00
6 dagen:€ 123.00
7 dagen:€ 140.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 15.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Spelbord Kleefbalgooien Piraat huren bij Vcompany

 

Het kleefbal gooien combineren met andere piraten spelen? Wat dacht u van bal gooien, bal schieten en/of ring werpen? Toch liever alle borden in een pakket? Bekijk dan het spelborden pakket.

De attractie spelbord kleefbal gooien piraat kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x B 1.75 x 1.3
  • Spelborden
  • Piraten Thema
  • Uitdaging
  • Jong & Oud

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het spelbord kleefbalgooien piraat huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Het spelbord kleefbalgooien piraat is te vervoeren in een personenauto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om de producteigenschappen te bekijken voor u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.