088 - 3985000
v.a.
90

Spelborden pakket huren op uw feest of evenement

In dit pakket zitten 4 spelborden. U kunt denken aan eierengooien, ringwerpen, balschieten etc. Wij zijn in het bezit van verschillende borden welke u zelf kunt samenstellen tot een pakket van 4 borden. De spelborden kunnen uitgevoerd worden in de volgende thema’s:

  • Winter
  • Piraat
  • Boerderij
  • Jungle

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€90,00
Dagprijs €100,00
2 dagen:€ 150.00
3 dagen:€ 200.00
4 dagen:€ 250.00
5 dagen:€ 300.00
6 dagen:€ 350.00
7 dagen:€ 400.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 20.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Spelborden pakket huren bij Vcompany

Dit pakket is niet alleen leuk voor de deelnemers, maar met deze attractie haalt u veel spanning en strijdlust in huis. In het pakket zitten 4 verschillende thema’s in verwerkt. Het pakket is ook gemakkelijk te vervoeren.

Maak uw feest compleet door naast het spelborden pakket ook een andere attractie of spel te huren. Combineer het spelbord ringwerpen boerderij met een groots opvallende attractie bijvoorbeeld de mega glijbaan clown, looping bikes, slingerbad, het disco springkussen en/ of de rodeostier.

De attractie spelborden pakket kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. Vraag een offerte op maat aan.

Kenmerken:

L x B 1.75 x 1.3
  • 4 verschillende thema’s
  • Toeschouwers erbij betrokken
  • Veel gezelligheid
  • Gemakkelijk te vervoeren

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een attractie spelbord ringwerpen boerderij huren met de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Het spelborden pakket is te vervoeren in een personenauto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voor u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.