088 - 3985000
v.a.
158

Draailadder tweepersoons huren op uw feest of evenement

Dit spel ziet er eenvoudiger uit dan dat het is. Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk aan de bel trekt. Dankzij de twee ladders kunt u het opnemen tegen een ander. Deze draailader is geschikt voor 2 personen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€157,50
Dagprijs €175,00
2 dagen:€ 262.50
3 dagen:€ 350.00
4 dagen:€ 437.50
5 dagen:€ 525.00
6 dagen:€ 612.50
7 dagen:€ 700.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 15.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Draailadder tweepersoons huren bij Vcompany

De draailadder combineren met een ander competitie spel? Wat dacht u van zakslaan, het gladiatorspel of de bungeerun?

De attractie draailadder kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw of compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 4.5 x 5.1 x 3.1
Transport L x B x H 1.2 x 3.2 x 0.5
Stroom: Nodig
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 45 min.
  • Draailadder
  • Uitdaging
  • 2 personen
  • Jong & Oud

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een draailadder huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres; wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen.

De draailadder tweepersoons goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamdonksveer (Brabant).

Per spel/attractie verschilt de manier van vervoer. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.