088 - 3985000
v.a.
113

Spelkussen evenwichtsbalk met zwembad huren

Wilt u zorgen voor spanning en sensatie op uw evenement? Huur dan ons spelkussen evenwichtsbalk met zwembad. Om de beurt kunnen kandidaten zich wagen aan dit spel om de overkant te halen, zonder in het water te vallen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€112,50
Dagprijs €125,00
2 dagen:€ 175.00
3 dagen:€ 200.00
4 dagen:€ 225.00
5 dagen:€ 250.00
6 dagen:€ 275.00
7 dagen:€ 300.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 10.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Spelkussen evenwichtsbalk voor het zwembad huren bij Vcompany

Het spannende evenwichtsspel kan gaan beginnen. Deelnemers nemen het om de beurt tegen elkaar op boven het water. Zal het u lukken droog de overkant te halen zonder in het water te vallen?

De evenwichtsbalk combineren met andere waterspelen? Wat dacht u van de waterrodelbaan, de tobbedansbaan of de waterhindernisbaan?

He spelkussen met evenwichtsbalk voor het zwembad kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. De evenwichtsbalk voor het zwembad is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Wanneer de blower is aangesloten aan het zwembad wordt deze snel opgeblazen. Hierna moet het bad alleen nog gevuld worden met water, en moet de evenwichtsbalk boven het zwembad geplaatst worden.

Kenmerken:

L x Bx H 4.4 x 0.2 x 0.2
Transport L x B x H 2.2 x 0.4 x 0.4
Vervoer met bestelbus: Ja
Stroom: Nodig
Aantal blowers: 1
Gewicht: 100KG
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Uitdaging
  • Evenwicht
  • Water
  • Spannend

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u het spelkussen met evenwichtsbalk voor het zwembad huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres; wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht er een product of  attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant. Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Dit spelkussen met evenwichtsbalk voor het zwembad goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamdonksveer (Brabant).