088 - 3985000
v.a.
126

Spelkussen gletsjer klauteren huren op uw winterevenement of -markt

Bij het gletsjer klauteren is het de bedoeling dat u de top bereikt! Lukt u het om de top te bereiken zonder te vallen?

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€126,00
Dagprijs €140,00
2 dagen:€ 210.00
3 dagen:€ 280.00
4 dagen:€ 350.00
5 dagen:€ 420.00
6 dagen:€ 490.00
7 dagen:€ 560.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 20.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Spelkussen gletsjer klauteren huren bij Vcompany

Het spelkussen Gletsjer Klauteren combineren met een andere winterse attractie? Huur dan bijvoorbeeld de Winterse Klimberg, de Winterse Glijbaan en/of de Winterse Bobsleebaan. Niet wat u zoekt? Bekijk dan de themapagina winter.

Het spelkussen Gletsjer Klauteren kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. De gletsjer is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Wanneer de blower aan het spelkussen is bevestigd dan blaast het luchtkussen zich eenvoudig en snel op.

Kenmerken:

L x Bx H 4.1 x 3.2 x 3.1
Transport L x B x H 1.2 x 3.2 x 0.5
Stroom: Nodig
Aantal blowers: 1
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Klimmen
  • Uitdaging
  • Spel
  • Kinderen

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u het spelkussen gletsjer klauteren huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht er een product/ attractie ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continue bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Het spelkussen gletsjer klauteren goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De afmetingen voor het vervoer van deze gletsjer staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Of deel uw vraag met ons via het contactformulier of bij de offerteaanvraag. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.