088 - 3985000
v.a.
113

Kantelmuur spelkussen huren op uw zeskamp of teambuilding activiteit

Neem een aanloop, werk samen en probeer met een krachtige duw de kantelmuur omver te krijgen. Dit lijkt gemakkelijk, maar is in de praktijk nog best lastig. De belangrijkste onderdelen van dit spel zijn timing en samenwerking.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€112,50
Dagprijs €125,00
2 dagen:€ 188.00
3 dagen:€ 250.00
4 dagen:€ 313.00
5 dagen:€ 375.00
6 dagen:€ 438.00
7 dagen:€ 500.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Kantelmuur huren bij Vcompany

De kantelmuur combineren met een andere groots opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld het springkussen raceauto XXL, kinderkarts, bungeetrampoline, zakslaan, kratstapelen en/of de rodeokameel.

De kantelmuur kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. De kantelmuur is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Bevestig de blower aan het spelkussen kantelmuur en het kussen blaast zich snel op.

Kenmerken:

L x Bx H 3.7 x 3.8 x 3.7
Transport L x B x H 1.4 x 0.9 x 0.8
Stroom: Nodig
Gewicht: 80KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Geschikt voor meerdere evenementen
  • Teambuilding
  • Echte publiekstrekker
  • Voor degene met een flinke dosis energie

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een kantelmuur huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De kantelmuur is ook bij regen te gebruiken en is niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ”slecht weer” garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De kantelmuur is alleen te vervoeren met een bestelauto of aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de kantelmuur staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.