088 - 3985000
v.a.
90

Kleefwand inclusief pakken huren voor uw evenement of sportdag

Met de Kleefwand begeeft u zich als een spin in een reusachtig spinnenweb. Trek het kleefpak aan en spring zo hoog als u kunt tegen de kleefwand aan. Door het klittenband effect blijft u vanzelf kleven aan de wand. Achter wie schuilt er een acrobaat en wie lukt het om zelfs op de kop op de kleefwand te belanden?

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€90,00
Dagprijs €100,00
2 dagen:€ 172.50
3 dagen:€ 245.00
4 dagen:€ 317.50
5 dagen:€ 390.00
6 dagen:€ 462.50
7 dagen:€ 535.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 15.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Kleefwand inclusief pakken huren bij Vcompany

Deze kleefwand kunt u combineren met onze kinderattracties en/of springkussens. Op zoek naar meer lachwekkende en hilarische uitdagingen? Wat dacht u van de kantelmuur, looping bikes, voetbalrokjes, bungeerun, stormbaan of de sumoworstelset?

De Kleefwand inclusief pakken kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. De Kleefwand inclusief pakken is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Wanneer de blower aan de kleefwand is bevestigd, blaast het luchtkussen zich snel op. Dit spelkussen wordt geleverd met een opblaasbare kleefwand (incl. blower) en twee kleefpakken. Wel is dit spel gebonden aan gewicht van de deelnemer; de deelnemer mag maximaal 80 kg wegen.

Kenmerken:

L x Bx H 7.5 x 3.5 x 4
Transport L x B x H 1.3 x 1 x 0.7
Stroom: Nodig
Aantal blowers: 1
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Gewicht: 168KG
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Competitie
  • Uitdaging
  • 2 personen
  • Hilarisch

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur huurt u een Kleefwand tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij kunnen vanuit diverse locaties leveren en kunnen hiermee een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen.

Deze Kleefwand inclusief pakken goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De Kleefwand inclusief pakken is te vervoeren met een grote bus. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.