088 - 3985000
v.a.
212

Kratstapelen huren op uw zeskamp of teambuilding activiteit

Probeer zo hoog mogelijk te komen door de kratjes op te stapelen. Wie de meeste kratten op elkaar stapelt, mag zich winnaar van de dag noemen. Elke deelnemer is gezekerd, waardoor u zeker weet dat u weer veilig met beide benen op de grond terecht komt. Omdat u gezekerd bent kunt u maar liefst een toren bouwen tot circa 10 meter hoogte (circa 25 kratten).

LET OP! bij afhalen of bezorgen excl op en afbouw heeft u iemand nodig met een klimcertificaat.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€211,50
Dagprijs €235,00
2 dagen:€ 353.00
3 dagen:€ 470.00
4 dagen:€ 588.00
5 dagen:€ 705.00
6 dagen:€ 823.00
7 dagen:€ 940.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 60.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Kratstapelen huren bij Vcompany

Het kratstapelen combineren met andere competitiespellen? Wat dacht u van zakslaan, het gladiatorenspel en/of de bungeerun?

De attractie krat stapelen kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.  Kratstapelen is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Wanneer de blower aan de attractie kratstapelen is bevestigd, blaast deze zich eenvoudig en snel op.

Kenmerken:

L x Bx H 7 x 7 x 10
Transport L x B x H 2.6 x 1.9 x 1.9
Stroom: Nodig
Gewicht: 300KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 2
Opzet/afbouw tijd: 60 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Teambuilding
  • 10 meter hoog
  • Echte blikvanger
  • Zeskampattractie

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de attractie kratstapelen huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Het spelkussen krat stapelen is bij regen te gebruiken. Toch bieden wij een ”slecht weer” garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen, en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De attractie kratstapelen is alleen te vervoeren met een bestelbus of een grote aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de attractie kratstapelen staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.