088 - 3985000
v.a.
158

Reuze glijbaan huren op uw zeskamp of sportdag

Klim naar de top via de klimblokken. Eenmaal de top bereikt, geniet van het uitzicht en glij dan weer een heel eind naar beneden. Doordat de kinderen kunnen klimmen en glijden heeft deze attractie een behoorlijke doorloopsnelheid en maakt het geschikt voor veel kinderen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€157,50
Dagprijs €175,00
2 dagen:€ 260.00
3 dagen:€ 306.00
4 dagen:€ 350.00
5 dagen:€ 400.00
6 dagen:€ 440.00
7 dagen:€ 480.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Reuze glijbaan huren bij Vcompany

De glijbaan combineren met een andere groots opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld het springkussen XXL raceauto, skelterbaan, bungee trampoline, tobbedansbaan, stormbaan 45 meter en/ of de rodeostier.

De glijbaan kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. De reuze glijbaan is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Wanneer de blower aan de glijbaan is bevestigd, blaast de reuze glijbaan zich eenvoudig snel op.

Kenmerken:

L x Bx H 8.5 x 4 x 6.5
Transport L x B x H 1.5 x 1 x 0.9
Stroom: Nodig
Gewicht: 200KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 2
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Spektakel
  • Glij- en klimplezier voor heel veel kinderen
  • Echte blikvanger
  • Zeskamp attractie

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u een glijbaan huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De glijbaan is ook bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid uw attracties en artikelen een andere dag te huren. Naast attracties kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

De glijbaan goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De glijbaan is alleen te vervoeren met een bestelbus of grote aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de glijbaan staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.