088 - 3985000
v.a.
45

Trampolinevlot huren voor uw verjaardag of evenement

Op deze drijvende trampoline kunt u zowel actief zijn als relaxen. Deze trampolinevlot is 2.5 meter doorsnede en dus geschikt voor kinderen en volwassenen. Lekker springen op het water? Dan is het trampoline vlot precies wat u zoekt!

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€45,00
Dagprijs €50,00
2 dagen:€ 75.00
3 dagen:€ 100.00
4 dagen:€ 125.00
5 dagen:€ 150.00
6 dagen:€ 175.00
7 dagen:€ 200.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 35.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Trampolinevlot huren bij Vcompany

Lekker chillen op het water of toch lekker je energie eruit springen? Huur dan ons trampolinevlot! Met zijn 2.5 meter doorsnee is het geschikt voor kinderen en volwassenen.

Het trampolinevlot combineren met andere water attracties? Wat dacht u van de water rodelbaan, de tobbedans baan, het zwembad en/of de waterhindernis baan?

Dit trampolinevlot kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. Het trampolinevlot is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikers instructies.

 

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het trampolinevlot huren met de beste prijs en kwaliteit.  Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Het trampolinevlot is bij regen te gebruiken. Toch bieden wij een ”slecht weer” garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen te huren. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Dit trampolinevlot goedkoop huren? Vraag uw offerte aan!

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van onze attracties zijn per attractie verschillend en staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.