088 - 3985000
v.a.
113

Wervelwind huren op uw zeskamp of teambuilding activiteit

Een wervelwind van balletjes, probeer ze te vangen! Degene die de meeste balletjes te pakken krijgt binnen een bepaalde tijd, mag zich winnaar van de dag noemen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€112,50
Dagprijs €125,00
2 dagen:€ 190.00
3 dagen:€ 220.00
4 dagen:€ 250.00
5 dagen:€ 280.00
6 dagen:€ 320.00
7 dagen:€ 340.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 15.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Wervelwind huren bij Vcompany

Maak uw feest compleet door naast de wervelwind andere spelen te huren. Wat dacht u van 4 op een rij, kip vangen en/of de sjoelbak? De wervelwind toch liever combineren met een set? Kijk dan bij het Oudhollandse spellen set.

Wervelwind kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. Het wervelwind vangspel is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikers instructies.

  • Wervelwind
  • Balletjes
  • Wedstrijd element
  • Jong & oud

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de wervelwind huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De wervelwind is te vervoeren iedere bestelauto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de wervelwind staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.