088 - 3985000
v.a.
16

Sponsbroek huren op uw zeskamp of competitie spel

Laat uw billen in een emmer zakken, blijf net zolang hangen totdat de sponsen zich vol hebben gezogen. Zijn de sponsen vol? Zorg dan dat al het water weer in de andere emmer terecht komt. Wie zal als eerste zijn emmer vol hebben?

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€15,75
Dagprijs €17,50
2 dagen:€ 26.25
3 dagen:€ 30.50
4 dagen:€ 35.00
5 dagen:€ 39.25
6 dagen:€ 43.75
7 dagen:€ 48.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Sponsbroek huren bij Vcompany

De sponsbroek combineren met een andere water attractie? Wat dacht u van de water rodelbaan, de tobbedans baan of de waterhindernisbaan?

De sponsbroeken kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. De sponsbroek is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikers instructies.

De sponsbroek huurt u per twee stuks. Sponsen worden bij de sponsbroek meegeleverd.

  • Hilarische activiteit
  • Echte publiekstrekker
  • Teambuilding
  • Competitie element

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de sponsbroek huren met de beste prijs en kwaliteit.  Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De sponsbroek is ook bij regen te gebruiken en niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ”slecht weer” garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

De sport en spel sponsbroek goedkoop huren? Vraag een offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de sponsbroek staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.