088 - 3985000
v.a.
14

Vliegend tapijt huren op uw zeskamp of teambuilding activiteit

Vlieg met zes personen tegelijk op het tapijt, een teambuildingspel. Werk samen als een geoliede machine. Het lijkt eenvoudig maar om iedereen in het gareel te krijgen valt nog niet mee. Timing en samenspel zijn de sleutelwoorden bij dit spel. Een persoon of twee personen trekken het vliegende tapijt voort en de andere teamgenoten proberen in hetzelfde ritme te springen. Wie werkt het beste samen en weet het tapijt het snelst aan de overkant te krijgen?

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€13,50
Dagprijs €15,00
2 dagen:€ 23.00
3 dagen:€ 30.00
4 dagen:€ 38.00
5 dagen:€ 45.00
6 dagen:€ 53.00
7 dagen:€ 60.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Vliegend tapijt huren bij Vcompany

Een hilarische zeskamp activiteit huren? Huur dan deze leuke attractie voor tijdens een familiedag of teambuilding event. Met behulp van het vliegend tapijt wordt de samenwerking op de proef gesteld. Moedig u teamgenoot, collega of vrienden aan en zij zullen steeds sneller gaan. Doordat de deelnemers exact gelijk op moeten gaan levert deze activiteit hilarische momenten op.

Naast het vliegende tapijt meer sport & spel? Wat dacht u van het kruipnet, spijkerbroek hangen, zak lopen en/of de kamelenrace?

Het vliegend tapijt  kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

  • Hilarische activiteit
  • Zeskamp
  • Echte publiekstrekker
  • Teambuilding

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het vliegende tapijt huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Het vliegende tapijt is bij regen te gebruiken en niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Het vliegende tapijt is te vervoeren in de bestelbus. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.