088 - 3985000
v.a.
39

Doorgeef zeskamp spel huren op uw zeskamp of teambuilding activiteit

Altijd al een kraan of shovel willen besturen als een echte kraanmachinist? Grijp nu uw kans en huur dit unieke doorgeef spel. De doelstelling van dit spel is om zoveel mogelijk ballen te verplaatsen binnen een zo’n kort mogelijk tijdbestek. Een geweldig behendigheidsspel met het element teambuilding. Dit doorgeefspel is ook leuk te combineren in een parcours. Zo kunt u een parcours uitzetten waarbij de bal nog verder verplaatst dient te worden. Kortom dit leuke behendigheidsspel is voor velen doeleinden te gebruiken en ook zeer geschikt voor een zeskamp activiteit.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€38,70
Dagprijs €43,00
2 dagen:€ 65.00
3 dagen:€ 75.00
4 dagen:€ 86.00
5 dagen:€ 97.00
6 dagen:€ 108.00
7 dagen:€ 118.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Doorgeef zeskamp spel huren bij Vcompany

Een hilarische teambuilding activiteit huren? Huur dan dit doorgeef zeskampspel voor tijdens een familiedag of zeskamp event. Met behulp van dit zeskamp spel wordt de samenwerking van de geest en het lichaam op de proef gesteld.

Een sport en spel dag organiseren? Huur dan het doorgeef zeskampspel met andere zeskampspellen of bekijk het sportdagpakket, zo kunt u een totaalpakket samen stellen.

Op zoek naar echte behendigheid spelen, huur dan ons behendigheidspakket. Het doorgeef zeskampspel kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. Het doorgeef zeskampspel is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikersinstructies.

Kenmerken:

L x Bx H 1.5 x 0.2 x 0.15
Gewicht: 35KG
Vervoer met bestelbus: Ja
  • Hilarische activiteit
  • Echte publiekstrekker
  • Teambuilding
  • Zeskampattractie

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het doorgeef spel huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Het doorgeef zeskampspel is zowel binnen als buiten te gebruiken. Toch bieden wij een ”slecht weer” garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Zelf afhalen? Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid-Holland) en Raamsdonkveer (Brabant).

Het doorgeef zeskampspel is te vervoeren in een bestelbus. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.