088 - 3985000
v.a.
41

Duobroek huren op uw zeskamp of voetbal activiteit

Wie trekt de broek aan? Maak een potje voetbal extra moeilijk met de huur van deze duobroeken. Denkt u hetzelfde als u medespeler? Bij dit spel moet u namelijk goed samenwerken met uw mede voetbalgenoot, want met behulp van deze duobroek zit u aan elkaar vast. 1 doelstelling (scoren), 4 benen en twee gedachten. De laatste daar zit de moeilijkheidsgraad. Leer te communiceren met uw collega, familielid en/ of clubgenoot. Bij een wedstrijd voetballen draait het al om teamverband, maar pas bij dit spel kom je erachter hoe men op elkaar is ingespeeld.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€40,50
Dagprijs €45,00
2 dagen:€ 68.00
3 dagen:€ 90.00
4 dagen:€ 113.00
5 dagen:€ 135.00
6 dagen:€ 158.00
7 dagen:€ 180.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Duobroeken huren bij Vcompany

Een hilarische voetbal of zeskamp activiteit huren? Huur dan deze leuke attractie voor tijdens een familiedag of teambuilding event. Met deze duobroek wordt de samenwerking op de proef gesteld. In het veld moeten vrienden, familie, kennissen of collega’s samenwerken om het voetbalspel te winnen. Doordat de voetballers beperkte bewegingsvrijheid hebben levert deze activiteit hilarische momenten op.

Een sport en spel dag organiseren? Bekijk de andere zeskamp spellen of bekijk het sportdag pakket. Of bent u specifiek op zoek naar spellen in voetbal thema?

De duobroeken kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. De duobroeken zijn voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikers instructies.

De set is verkrijgbaar per 4 stuks, waarmee een wedstrijd gespeeld kan worden van 2 tegen 2.

  • Voetbal attractie
  • Hilarische activiteit
  • Echte publiekstrekker
  • 8 personen

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de duobroeken huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn continue bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ”slecht weer” garantie. De duobroeken zijn bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid de duobroeken een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Deze duobroeken goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De duobroeken zijn te vervoeren in iedere auto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.