088 - 3985000
v.a.
12

Funslang huren op uw zeskamp of teambuilding activiteit

De funslang is een looprups waarin een team zo snel mogelijk een bepaalde afstand probeert af te leggen. Ga met een team in de funslang staan en probeer, door tegelijk te lopen, zo snel mogelijk vooruit te komen. Houd daarbij de funslang recht om zo snel mogelijk bij de finish te komen. Deze funslang brengt zeker de sfeer erin op een familiedag, teambuilding met collega’s of tijdens een zeskampevenement.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€11,70
Dagprijs €13,00
2 dagen:€ 20.00
3 dagen:€ 25.00
4 dagen:€ 30.00
5 dagen:€ 35.00
6 dagen:€ 40.00
7 dagen:€ 45.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Funslang huren bij Vcompany

Een hilarische zeskampactiviteit huren? Huur dan deze leuke attractie voor tijdens een familiedag of teambuilding evenement. Met behulp van de funslang wordt de samenwerking op de proef gesteld. Moedig uw teamgenoten, collega’s of vrienden aan en zij zullen steeds sneller gaan. Doordat de deelnemers exact gelijk op moeten gaan levert deze activiteit hilarische momenten op.

Een sport- en speldag organiseren? Combineer dan deze funslang met andere zeskampspellen of bekijk het sportdagpakket. Zo kunt u een totaalpakket samen stellen.

De funslang kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. De funslang is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikersinstructies.

Kenmerken:

L x Bx H 0.8 x 0.3 x 0.3
Transport L x B x H 0.3 x 0.3 x 0.3
Gewicht: 7KG
Vervoer met bestelbus: Ja
  • Hilarische activiteit
  • Echte publiekstrekker
  • Behendigheid
  • Teambuilding

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de funslang huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De funslang is zowel binnen als buiten te gebruiken en is niet van het weer afhankelijk. Toch beiden wij een ”slecht weer” garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De funslang is te vervoeren in iedere auto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.