088 - 3985000
v.a.
14

Kamelenrace huren op uw zeskamp of teambuilding activiteit

Ooit weleens afgevraagd hoe een kameel zich voortbeweegt? Nu kunt u het zelf ervaren met behulp van een emmer water op uw rug. Ren als een echte kameel op handen en voeten naar de finish. Ga de strijd aan met de tegenpartij en probeer zoveel mogelijk water te verplaatsen. Let op, de deelnemers moeten niet bang zijn voor een nat pak. Welk team behaalt de overwinning en weet zoveel mogelijk water te verplaatsen?

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€13,50
Dagprijs €15,00
2 dagen:€ 22.50
3 dagen:€ 25.00
4 dagen:€ 27.50
5 dagen:€ 30.00
6 dagen:€ 32.50
7 dagen:€ 35.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Kamelenrace huren bij Vcompany

Een hilarische zeskamp activiteit huren? Huur dan deze leuke kamelenrace voor tijdens een familiedag of teambuilding event? Met behulp van dit zeskamp spel wordt de samenwerking op de proef gesteld. Moedig t teamgenoot, collega of vrienden aan en zij zullen steeds sneller gaan, maar hou hun wel op het rechte pad. Doordat de deelnemers tegen elkaar racen levert deze activiteit hilarische momenten op.

Naast de kamelenrace meer sport & spel? Wat dacht u van het kruipnet, spijkerbroek hangen, zak lopen en/of galg hangen?

De kamelenrace kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

De kamelenrace wordt geleverd per twee sets, zodat u met twee teams tegen elkaar kunt strijden.

  • Hilarische activiteit
  • Echte publiekstrekker
  • Teambuilding
  • Waterattractie

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het kamelenrace spel huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Het kamelenrace spel is een waterattractie en bij regen te gebruiken. Toch bieden wij een ”slecht weer” garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Het kamelenrace spel is te vervoeren in iedere auto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.