088 - 3985000
v.a.
15

Skilopen zespersoons huren op uw zeskamp of teambuilding activiteit

Neem plaats op de latten en probeer als een ervaren skiër u eigen voort te bewegen. Maar daarnaast nemen nog vijf medespelers plaats op de latten, kortom niet zo eenvoudig als u in eerste instantie zou verwachten. Timing en samenspel zijn sleutelwoorden bij dit spel. Til om en om de linkse en rechtse ski omhoog en probeer een stap voorwaarts te maken. Skilopen brengt zeker de sfeer erin op een familiedag, teambuilding met collega’s of tijdens het zeskamp evenement.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€14,40
Dagprijs €16,00
2 dagen:€ 18.00
3 dagen:€ 21.00
4 dagen:€ 24.00
5 dagen:€ 27.00
6 dagen:€ 30.00
7 dagen:€ 33.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Het spel skilopen voor zes personen huren bij Vcompany

Een hilarische zeskamp activiteit huren? Huur dan deze leuke attractie voor tijdens een familiedag of teambuilding event. Met behulp van skilopen wordt de samenwerking op de proef gesteld. Moedig je teamgenoot, collega en/of vrienden aan en zij zullen steeds sneller gaan. Doordat de deelnemers exact gelijk op moeten gaan, levert deze activiteit hilarische momenten op.

Naast het ski lopen meer sport & spel? Wat dacht u van het kruipnet, spijkerbroek hangen, galg hangen en/of de kamelenrace?

Skilopen kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

  • Hilarische activiteit
  • Echte publiekstrekker
  • Teambuilding
  • 6 tegen 6

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het spel skilopen huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Skilopen is bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid het spel skilopen een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Het spel skilopen zespersoons goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Het spel skilopen zespersoons is te vervoeren in iedere auto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.