088 - 3985000
v.a.
32

Spijkerbroekhangen huren op uw zeskamp of teambuildingsactiviteit

Spijkerbroek hangen is het ideale spel om elkaars uithoudingsvermogen, kracht en doorzettingsvermogen te testen. Wie blijft er het langst aan de broek hangen met de voetjes van de vloer? De deelnemers nemen plaats op een krukje of stoeltje en bij het startsein gaan zij aan de spijkerbroek hangen. Op dat moment worden de krukjes weggehaald. De spijkerbroeken zijn bevestigd aan een driepoot of balk. Hierdoor is het ook mogelijk om het spel boven een opblaaszwembadje of sloot uit te voeren.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€31,50
Dagprijs €35,00
2 dagen:€ 52.50
3 dagen:€ 61.00
4 dagen:€ 70.00
5 dagen:€ 79.00
6 dagen:€ 88.00
7 dagen:€ 96.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Spijkerbroekhangen huren bij Vcompany

Spijkerbroekhangen boven het water? Dit is mogelijk met behulp van een zwembad. Met behulp van het zeskampspel spijkerbroekhangen wordt het uithoudingsvermogen op de proef gesteld. Bij spijkerbroekhangen komt het niet alleen aan op spierkracht maar vooral op techniek, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen. Moedig uw teamgenoten, collega’s of vrienden aan en zij zullen voor de overwinning gaan.

Naast het spijkerbroek hangen meer sport & spel? Wat dacht u van het kruipnet, zaklopen, galghangen en/of de kamelenrace?

Spijkerbroek hangen kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. Spijkerbroekhangen is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikersinstructies.

Spijkerbroekhangen wordt compleet geleverd in een driepootopstelling, waarbij de spijkerbroeken aan een balk zijn bevestigd.

Kenmerken:

L x Bx H 2.1 x 1.35 x 1.8
Transport L x B x H 2.6 x 0.2 x 0.05
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Opzet/afbouw tijd: 20 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Hilarische activiteit
  • Echte publiekstrekker
  • Uithoudingsvermogen
  • Competitie-element

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u spijkerbroekhangen huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Spijkerbroekhangen is ook bij regen te gebruiken en is niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ”slecht weer” garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen, en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attracties kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Spijkerbroekhangen is te vervoeren in een bestelbus of met een aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.