088 - 3985000
v.a.
23

Touwtrekken huren op uw zeskamp of touwtrek toernooi

Gaat u de strijd aan? Neem de juiste positie in, gooi uw gewicht in de strijd, hakken in het zand en klaar voor de start. Welk team trekt zijn/ haar tegenstanders met de voeten over de lijn. Dat touwtrekken alleen voor grote zware kerels is, is verleden tijd. Het touwtrek spel is voor iedereen ontzettend leuk om te beoefenen. Groot, klein, jong, oud, iedereen kan deelnemen! Kortom geweldig om als competitie element binnen een zeskamp te gebruiken. Stel het team met diverse gewichtsklasse samen en de toeschouwer zal geen idee hebben op welk team het geld ingezet kan worden. Huur dit touwtrek touw en het zal zeker de sfeer erin brengen op een familiedag, teambuildings dag of zeskampevenement.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€22,50
Dagprijs €25,00
2 dagen:€ 38.00
3 dagen:€ 44.00
4 dagen:€ 50.00
5 dagen:€ 56.00
6 dagen:€ 63.00
7 dagen:€ 69.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Touwtrekken huren bij Vcompany

Een zeskamp activiteit huren? Huur dan dit touwtrek touw voor tijdens een familiedag of teambuilding event. Met behulp van touwtrekken wordt de samenwerking op de proef gesteld. Kortom touwtrekken doet het altijd goed bij het publiek. Het touw trekken is in het midden voorzien van een rood markeerpunt.

Een sport en spel dag organiseren? Huur dan het touwtrek touw met andere zeskamp spellen of bekijk onze sportdag pakket, zo kunt u een totaalpakket samen stellen. Of combineer de zeskamp spellen met een grote attractie, zoals een stormbaan of een multiplay.

Dit touwtrek touw kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

  • Hilarische activiteit
  • Echte publiekstrekker
  • Teambuilding
  • Competitie element

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u touwtrekken huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Touwtrekken is zowel binnen als buiten te gebruiken en niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ”slecht weer” garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Het touwtrek touw is eenvoudig te vervoeren in iedere auto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.