088 - 3985000
v.a.
14

Waterhelmen huren op uw zeskamp of competitie spel

Zet de bouwhelm op, plaats een beker gevuld met water op de bouwhelm en loop een uitgezet parcours. Zo eenvoudig kan het zijn, maar u raadt het al dit spel is niet zo simpel als het eruit ziet. Welk team krijgt als eerst de emmer gevuld?

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€13,50
Dagprijs €15,00
2 dagen:€ 23.00
3 dagen:€ 30.00
4 dagen:€ 38.00
5 dagen:€ 45.00
6 dagen:€ 53.00
7 dagen:€ 60.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Waterhelmen huren bij Vcompany

De waterhelmen combineren met een andere water attractie? Huur dan bijvoorbeeld de water rodelbaan, het zwembad, de tobbedans baan en/of de waterhindernis baan.

De waterhelmen kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. De waterhelm is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikers instructies.

De set waterhelmen bestaat uit 2 stuks.

  • Hilarische activiteit
  • Geschikt voor zeskamp
  • Teambuilding
  • Competitie element

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de waterhelm huren met de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continue bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ”slecht weer” garantie. De waterhelm is uiteraard ook bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid de waterhelm een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

De waterhelm goedkoop huren? Vraag uw offerte aan!

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De waterhelm is te vervoeren in iedere auto en/of een bestelauto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de waterhelm staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.