088 - 3985000
v.a.
9

Zaklopen huren op uw zeskamp of teambuilding activiteit

Wie trekt de jute zak aan? Zaklopen is een echte klassieker die voorheen altijd met de jute aardappelzak werd uitgevoerd. Geen jute aardappelzak in huis, huur dan deze variant. Bij zaklopen dienen de deelnemers een (zeskamp) parcours af te leggen, waarbij de benen in een zak zijn gestoken. Gaandeweg kunt u uitvinden wat de beste techniek is, schuivend voortbewegen of pak de zak beet en beweeg u springend voort.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€9,00
Dagprijs €10,00
2 dagen:€ 15.00
3 dagen:€ 17.50
4 dagen:€ 20.00
5 dagen:€ 22.50
6 dagen:€ 25.00
7 dagen:€ 27.50
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Zaklopen huren bij Vcompany

Een hilarische zeskamp activiteit huren? Huur dan deze leuke attractie voor tijdens een familiedag of teambuilding event? Met behulp van kinder zaklopen wordt de coördinatie, kracht en evenwicht op de proef gesteld. Moedig klas- en/of teamgenoten aan en zij zullen steeds verder gaan springen. Doordat de kinderen beperkte bewegingsvrijheid hebben levert deze activiteit hilarische momenten op.

Naast het zak lopen meer sport & spel? Wat dacht u van het kruipnet, spijkerbroek hangen, galg hangen en/of de kamelenrace?

Zaklopen kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Het zakloopspel is ook verkrijgbaar in een kleinere variant, waardoor dit spel geschikt is kinderen. Een set bevat 4 zakken. De zakken zijn verkrijgbaar in de kleuren oranje, blauw, geel, groen, rood en paars.

  • Zeskamp activiteit
  • Hilarische activiteit
  • Echte publiekstrekker
  • Favoriet kinderspel

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het spel zaklopen huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Het spel zaklopen is zowel binnen als buiten te gebruiken en niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ”slecht weer” garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Zaklopen is te vervoeren in iedere auto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.