088 - 3985000
v.a.
765

Thema pakket ‘sportdag XL’ huren op uw sportdag of evenement

Een sportdag organiseren? Geen probleem met behulp van het sportdag XL pakket haalt u de juiste sportiviteit en vermaak in huis. Het sportdag pakket bestaat uit:

 • Bungeerun
 • Stormbaan 15 meter
 • Sumoworstelset
 • Zakslaan
 • Gladiatorenspel
 • Voetbalboarding
 • Penalty schieten

 

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€765,00
Dagprijs €850,00
2 dagen:€ 1275.00
3 dagen:€ 1700.00
4 dagen:€ 2125.00
5 dagen:€ 2550.00
6 dagen:€ 2975.00
7 dagen:€ 3400.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 65.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Thema pakket ‘sportdag XL’ huren bij Vcompany

Bent u sportief ingesteld en deelt u dit graag met uw collega’s, scholieren, vrienden en/of familie. Maak dan gebruik van dit scherp geprijsde sportdag pakket!

Ga de strijd met elkaar aan. Sla je medestander van zijn troon af, houdt uw medestander in de juiste worstelgreep, en versla elkaar op de bungeerun en het stormbaan parcours.

Sportdagen worden door veel verenigingen en scholen georganiseerd. Een sportdag brengt de nodige sportiviteit en gezelligheid met zich mee. Wij zijn flexibel qua bezorg- en ophaaltijden en proberen dan ook altijd in overleg met u mee te denken.

Het sportdag  XL pakket kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

 • Sportiviteit
 • Voor ieder wat wils
 • Competitiestrijd
 • Compleet met stormbaanparcours

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een thema pakket sportdag huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Thema pakket ‘sportdag’ goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Daarnaast adviseren wij bij een pakket om de transport door ons te laten verzorgen, gezien de hoeveelheid van de attracties. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.