088 - 3985000
v.a.
77

Het springkussen ballenbad feesttaart huren op uw verjaardagsfeest of kinderverjaardag

Blaast u de kaarsjes uit? Met de huur van dit springkussen wordt uw verjaardagsfeest een groot succes. Dit springkussen kan eventueel ook gevuld worden met ballenbakballen als optie (tegen een kleine meerprijs).

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€76,50
Dagprijs €85,00
2 dagen:€ 127.50
3 dagen:€ 170.00
4 dagen:€ 212.50
5 dagen:€ 255.00
6 dagen:€ 297.50
7 dagen:€ 340.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 40.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Het feesttaart springkussen huren bij Vcompany

Is dit niet wat u zoekt? Wat dacht u van het springkussen feest groot of springkussen feesttaart open?

Het springkussen kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. Het feesttaart springkussen is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig en snel op. Wanneer het luchtkussen is opgeblazen biedt het springplezier voor 5 a 6 kinderen.

Kenmerken:

L x Bx H 5 x 4 x 2.5
Transport L x B x H 1.5 x 0.6 x 0.5
Stroom: Nodig
Gewicht: 80KG
Leeftijd: 5
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 45 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Snelle levering
  • Goedkoop
  • Goede kwaliteit
  • Makkelijk te vervoeren

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany kunt u een feesttaart springkussen huren voor de beste prijs en kwaliteit. Omdat wij houden van duidelijkheid, zijn alle prijzen inclusief BTW weergegeven. Onze spellen/attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product/attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Het feesttaart springkussen is voorzien van een dak en is bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid het springkussen een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Het springkussen feesttaart goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Het feesttaart springkussen is te vervoeren in vrijwel iedere personenauto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wel een trekhaak maar niet genoeg laadruimte? Bij ons huurt u al een aanhanger voor 25 euro per dag.