Springkussen Brandweer middel

Springkussen Brandweer middel voorkant
>
  • Springkussen Brandweer middel voorkant
  • Springkussen Brandweer middel linkerkant
  • Springkussen Brandweer middel rechterkant
<

80,00

1 dag 

Incl. BTW

waarom Vcompany

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

Omschrijving

Het middel springkussen Brandweer huren 

Tatutatuutauuu alle brandweermannen en vrouwen instappen! We gaan samen dat brandje blussen. Hoe leuk is dit originele brandweer kussen op het feestje van uw kind met brandweer thema. Wie is er vandaag brandweerman Sam die Norbert red uit de zoveelste benarde situatie? Beleef uren lang speelplezierop dit kussen. 

Waar let ik op bij het huren

Allereerst let u op de plaatst waar het springkussen komt te staan. Let hierbij op de afmeting van het kussen. Deze is 5.20 x 4.20 m. Rondom het kussen dient zeker 1 meter vrije ruimte te zijn vanwege de veiligheid. Houdt u ook rekening met de stroom. Is er een stroompunt in de buurt van het kussen? Vcompany levert altijd een haspel of verlengsnoer mee. Het kussen draait op 1 blower die 220 volt verbruikt. 

Springkussen Brandweer huren bij Vcompany

Het springkussen brandweer is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. 

Springkussen Brandweer op en afbouw

Wanneer u een springkussen bij Vcompany huurt kunt u ervoor kiezen deze zelf af te halen bij één van onze afhaallocaties. Deze zijn in Best, Werkhoven en Veenendaal gesitueerd. Denkt u er dan wel aan dat u op onze site bij de product eigenschappen eerst nagaat wat de transportafmetingen van het kussen zijn. Zo komt u niet voor onverwachtte problemen te staan. Wanneer u niet de tijd of het juiste vervoer heeft om het kussen zelf af te halen dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Doordat het hoofdkantoor van Vcompany in het midden van het land is gevestigd zijn we hier zeer flexibel in. Heeft u de keuze gemaakt het springkussen door ons te laten leveren dan heeft u ook nog eens de keuze om het springkussen door ons op te laten zetten en af te laten bouwen. 

 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
520 cm
Breedte
420 cm
Hoogte
310 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
65 cm
Gewicht
120 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
6

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Brandweer middel
4x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter