088 - 3985000
v.a.
72

Het Springkussen Clown middel huren op uw verjaardagsfeest of evenement

Een stoer springkussen voor alle jongens en meisjes die fan zijn van alles wat met circus en clowns te maken heeft.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€72,00
Dagprijs €80,00
2 dagen:€ 120.00
3 dagen:€ 160.00
4 dagen:€ 200.00
5 dagen:€ 240.00
6 dagen:€ 280.00
7 dagen:€ 320.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Springkussen clown huren bij Vcompany

Is dit springkussen niet wat u zoekt? Wat dacht u van bijvoorbeeld het springkussen clown xxl, mega glijbaan clown of het springkussen multiplay clown?

Het springkussen kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. Het olifant springkussen is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. Wanneer het luchtkussen is opgeblazen biedt het springplezier voor 8 tot 10 kinderen.

Kenmerken:

L x B 4.5 x 4.5
  • Springplezier 8 a 10 kinderen
  • Blikvanger
  • Goede prijs/ kwaliteitverhouding
  • Overdekt

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany kunt u een springkussen huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Het springkussen clown is niet voorzien van een dak. Mocht er slecht weer voorspeld worden, dan heeft u als klant de mogelijkheid het springkussen een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Springkussen clown goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Het springkussen clown is te vervoeren op een aanhangwagen. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van dit springkussen staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.