088 - 3985000
v.a.
122

Het grote springkussen Clown XXL huren op uw verjaardagsfeest of evenement

Waan je als een echte clown in een circuspiste met de huur van dit enorme springkussen. Een geweldig springkussen huren voor een echte acrobaat en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€121,50
Dagprijs €135,00
2 dagen:€ 202.50
3 dagen:€ 270.00
4 dagen:€ 337.50
5 dagen:€ 405.00
6 dagen:€ 472.50
7 dagen:€ 540.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Het XXL Clown springkussen huren bij Vcompany

Naast het XXL clown springkussen meer in het circus thema? Wat dacht u van de megaglijbaan clown, het springkussen multiplay clown of het springkussen mini circus?

Het springkussen kan gehuurd worden in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. Het springkussen Clown XXL is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. Wanneer het luchtkussen is opgeblazen biedt het springplezier voor 12 à 14 kinderen.

Kenmerken:

L x Bx H 6.5 x 6.5 x 10
Transport L x B x H 1.1 x 1.2 x 0.9
Stroom: Nodig
Gewicht: 150KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 2
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Ideale eyecatcher
  • XXL springkussen
  • Springplezier voor 12 à 14 kinderen
  • Circus thema

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany kunt u een springkussen huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Het springkussen Clown XXL is voorzien van een dak en hierdoor bij regen te gebruiken.  Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid het springkussen een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Dit springkussen goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid-Holland).

Het springkussen Clown XXL is te vervoeren met een aanhanger of een bakwagen. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van dit springkussen staan vermeld bij de producteigenschappen. Wel een trekhaak, maar geen ruime auto? Bij Vcompany kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.