Springkussen Junior 4x4

Springkussen junior
>
  • Springkussen junior
  • Springkussen Junior 4x4 linkerkant
  • Springkussen Junior 4x4 rechterkant
<

90,00

1 dag 

Incl. BTW

waarom Vcompany

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Het springkussen Junior 4x4 huren 

het springkussen Junior is, door zijn neutrale uitstraling en gemiddelde afmeting, ideaal voor elk evenement! Denk bijvoorbeeld aan een kinderfeestje, buurtbarbeque of sport- en speldag. Het springkussen zal ongetwijfeld voor veel speelplezier zorgen. 

Heeft u meerdere kinderen op uw evenement? Kies dan voor het Junior springkussen 4x5. Bovendien hebben wij het junior springkussen ook in een kleinere maat

Mocht u een thema feest willen organiseren, dan kunt u kiezen voor een van onze thema attracties. Denk bijvoorbeeld aan een prinsessen thema voor de echte prinsessen. Of denk aan een voetbal thema voor de echte voetbal fanaten. 

 

Het Junior springkussen huren bij Vcompany

Het Junior springkussen is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. Alles wat u nodig heeft voor de opbouw van het springkussen, krijgt u erbij geleverd. Denk bijvoorbeeld aan haspels, blowers en haringen. In de handleiding die hier te vinden is, vindt u uitleg voor het zelf opzetten van het springkussen. 

Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u altijd telefonisch en per mail contact opnemen met onze ervaren medewerkers. 

Tevens kunt u voor extra opties kiezen bij het huren van het springkussen, u kunt er voor kiezen het springkussen door ons te laten op- en afbouwen en eventueel laten begeleiden. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid tijdens het gebruik van het springkussen. 

Wij zijn flexibel en meedenkend als het gaat om uw evenement. Wij zullen meedenken over de beschikbare opties en u verschillende mogelijkheden en tips bieden. Bijvoorbeeld dat het belangrijk is na te denken over de ondergrond van het kussen en de beschikbare krachtstroom. 

WIj bezorgen door vrijwel heel Nederland. Wist u dat u het springkussen ook op kan halen? Dit kan in Werkhoven (Utrecht), Best (Noord-Brabant) en Veenendaal (Utrecht). 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
400 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
130 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
120 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
7
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Junior 4x4
4x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter