Springkussen Junior 4x5

Junior 4x5 springkussen
>
  • Junior 4x5 springkussen
  • Springkussen Junior 4x5 linkerkant
  • Springkussen Junior 4x5 rechterkant
<

100,00

1 dag 

Incl. BTW

waarom Vcompany

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

 

Omschrijving

Het springkussen Junior 4x5 huren 

Zoekt u een vrolijk springkussen dat alle kinderen naar uw evenement brengt? Kies dan voor ons Junior springkussen 4x5. Dit springkussen brengt ongetwijfeld veel springplezier met zich mee! Door zijn felle kleuren zal het springkussen absoluut de 'eyecatcher' van uw evenement zijn. 

Mocht u liever een ander formaat willen huren, dan hebben wij dit springkussen ook nog in twee kleinere maten. Wij hebben naast het springkussen junior 4x5 namelijk ook een junior springkussen 4x4 en 4x3 in ons assortiment. 

Maak uw kinderfeest compleet met een uitdagend spel uit ons spelverhuur assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een reuze Jenga of reuze 4 op een rij voor extra speelplezier. 

Het Junior springkussen huren bij Vcompany

Het Junior springkussen is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. Bovendien krijgt u alle benodigde items bij het springkussen geleverd; denk aan haspels, blowers en haringen. Heeft u liever een onbezorgde dag? Dan kunt u het springkussen ook door ons laten op- en afbouwen. Om de veiligheid te waarborgen, is er ook de mogelijkheid om het springkussen te laten begeleiden door ons. Het enige wat u dan nog hoeft te regelen zijn de gasten. Daarnaast is er de mogelijkheid om het springkussen te voorzien van hulp- bij op en afbouw, onze deskundige collega's weten precies hoe ze u moeten helpen.

Wij bezorgen al onze attracties door heel Nederland. Maar wist u dat u de meeste attracties ook gewoon bij ons kunt ophalen? Ophalen kan bij onze vestigigen in Werkhoven (Utrecht), Best (Noord-Brabant) en Veenendaal (Utrecht). 

Mocht u nog extra tips willen krijgen voor het huren van een van onze attracties, dan kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Een van onze ervaren collega's kan u absoluut voorzien van de beste tips en tricks. wij zijn erg flexibel en meedenkend en zullen alles op alles zetten om uw evenement tot een knalfuif te maken. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen. 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
400 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
130 cm
Transport Breedte
90 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
140 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Blower 1100 Watt
8x
- haringen
1x
- Junior 4x5
1x
- Verlengsnoer 10 meter