Springkussen kasteel groen klein

Springkussen kasteel groen klein voorkant
>
  • Springkussen kasteel groen klein voorkant
<

60,00

1 dag 

Incl. BTW

waarom Vcompany

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

Omschrijving

Het kleine luchtkussen kasteel Groen huren 

Een stoer luchtkussen voor alle jongens en meisjes die fan zijn van ridders. Dit luchtkussen is een waar succes op een feestje voor uw zoon of dochter. Dit leuke, kleine en compacte kussen past in bijna iedere tuin en is makkelijk te vervoeren en op te zetten. Dit kussen is een must op elk ridder,- of prinsessenfeestje. Verkleed je als ridder of prinses. Wat is er leuker dan als een echte prinses of ridder op dit kussen te springen. Mocht groen niet je favoriete kleur zijn dan kunnen we dit springkussen ook nog aanbieden in onze blauwe variant. 

Mocht u belangstelling hebben in andere kussen met een ridder of prinsessen thema dan bieden we ook andere springkussens aan, Kijkt u bijvoorbeeld eens naar het springkussen Kasteel met glijbaan, het Multiplay springkussen kasteel of het Multiplay springkussen Prinses. 

Het kasteel groen luchtkussen huren bij Vcompany

Het luchtkussen Minikasteel groen is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. Als het luchtkussen is opgeblazen biedt het springplezier voor ongeveer 4 kinderen. 

Wist u dat u bij ons ook een springkussen kunt huren inclusief begeleiding? Wanneer u dit huurt kunt u zelf aangeven hoeveel uur u hier gebruik van wilt maken en bij welk springkussen onze begeleiding gewenst is. Door deze optie bij uw kussen te kiezen heeft u geheel geen omkijken naar het springkussen en kunt u volop genieten van uw feest. 

 

Waarom Vcompany? 

- Flexibele levering, wij leveren springkussens door heel het land, doordat onze hoofdvestiging in het midden van het land is     gevestigd zijn wij zeer flexibel in onze levering.

- Meer dan 10 jaar ervaring in de verhuur van attracties, hierdoor kunnen wij onze klanten van de juiste informatie, en eventueel maatwerk, voorzien. 

- Met ons uitgebreide assortiment kunt u voor elk thema wel iets naar wens vinden. Door de jaren heen is het assortiment uitbereid tot wel meer dan 300 verschillende attracties!

- Al onze attracties zijn gekeurd en voorzien van een certificaat en worden bij terugkomst uitvoerig schoongemaakt en gecontroleerd. 

- Door onze flexibele en vakkundige personeel bieden wij een goede service.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
300 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
100 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
50 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Kasteel groen klein
4x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter