088 - 3985000
v.a.
99

Kidsplay huren op uw feest of evenement

Springkussen Kidsplay is de ideale hindernisbaan voor de kleintjes. Ieder kind dat hierop speelt, krijgt direct een glimlach op zijn/haar gezicht!

 

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€99,00
Dagprijs €110,00
2 dagen:€ 165.00
3 dagen:€ 193.00
4 dagen:€ 220.00
5 dagen:€ 248.00
6 dagen:€ 275.00
7 dagen:€ 303.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Kidsplay huren bij Vcompany

De Kidsplay combineren met een ander groots opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld het springkussen Raceauto XXL, skelterbaan, bungeetrampoline, tobbedansbaan en/of de rodeostier.

De attractie Kidsplay kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 6.5 x 3.5 x 3
Transport L x B x H 1.4 x 1 x 0.9
Stroom: Nodig
Gewicht: 182KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Kidsplay
  • Springkussen
  • Actie
  • Overdekt

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het springkussen Kidsplay huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren, zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Sommige spellen en attracties zijn ook bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Springkussen Kidsplay goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid-Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Per spel/attractie verschilt de manier van vervoeren. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de verschillende spelen/ attracties staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om deze producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt.Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.